22 de febrer, 2007

Presentació

Ens presentam.

Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona” som un partit d’àmbit local que neix per treballar fort pel conjunt del terme municipal de Son Servera. Independents ha sorgit per contribuir democràticament a la política local, així com per participar de manera activa dins les diferents institucions que formen el nostre municipi amb la presentació de candidats a les properes eleccions municipals.

Independents tenim entre els nostres objectius assolir el benestar basat en el respecte mutu, la llibertat individual, la justícia social i la millora contínua i sense pausa del conjunt de la societat serverina.

Independents és un nou partit polític que aplega persones amb ganes de treballar al voltant d’un projecte comú que ens entusiasma. Formam un equip amb inquietuds i sensibilitats diferents, disposades a donar els millors anys de la nostra vida en la millora del municipi.

Independents és un partit basat en les persones i les seves idees, en el respecte a la pluralitat i en la participació de tothom en la millora d’un municipi del qual ens sentiguem orgullosos de pertànyer.

Independents aspiram al govern de Son Servera per assolir un model municipal sense lligadures, una alternativa creïble amb un programa de govern propi. Volem fer del nostre terme un lloc viu i participatiu, dinàmic, modern i obert, un lloc amb arrels, que coneix la seva història i tradicions, i que encara amb il·lusió, el seu futur.

Per això a Son Servera, Cala Millor i Cala Bona... ara Independents!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena suerte!!!

ex-pp de Santa Margalida

Anònim ha dit...

Era ben hora que sortís una alternativa!!

Anònim ha dit...

Enhora bona,força i endevant.

Anònim ha dit...

Ha per les eleccions visca independents