20 de març, 2007

EL SOU DELS REGIDORS

Regidora d'educació durant un Consell Escolar

MÉS DE 17.000 EUROS L'ANY!

S'HO GUANYEN???

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant de bo s'ho guanyiessin. Si fessen sa feina que sol fer sa gent que cobra aquest sou, es poble aniria de meravella, no?... be, no ho sé, segons qui val més que no faci res. Me referia a feina encaminada a que en es poble tot vagi millor, pero...

Anònim ha dit...

Voldria fer una pregunta. Aquesta foto que surt a la vostra pàgina on es veu un camp verd i al fons sa costa des pins(crec). Des d'on està feta? És actual? (no crec, hi ha molt de verd) i si és actual, està previst urbanitzar prest tot això? be, no sé perquè faig aquesta pregunta, així com estan les normes subsidiaries aquí pot passar de tot.
Per cert, me diven Xisca, pero no som la que pren el sol

Anònim ha dit...

Vaya cara que tienen, desde luego que no se lo ganan. Algunos solo cobran y ya está. Debería darles vergüenza

Anònim ha dit...

Estoy cansada de tanta corrupción. Voy a votar independientes, confío en vosotros pero no nos defraudeis.

Anònim ha dit...

Je, je. M'ecanta aquesta vinyeta.

Anònim ha dit...

Senyors i senyores regidors/es del PP. Sabeu el que és la satisfacció d'una feina ben feta? D'un poble content amb la vostra gestió? No, no ho sabeu, és clar. Llàstima. A voltros només us importen els doblers. Bé, us ho perdeu, els doblers són ben poca cosa encara que no us ho pogueu imaginar. El que més greu em sap és que nosaltres, el poble, us hem d'aguantar.
Sort independents! Sou una molt bona alternativa!

Anònim ha dit...

Corrupció. És el que hi ha fa molts d'anys a Son Servera. Tots ho sabem però callam. Ho comentam amb veu baixa...

Anònim ha dit...

¿Com és possible que tornin fer vuit o nou regidors aquesta gent des PP?. I els feran, segur... Serverins, mos ho hauriem de fer mirar a aixó. Sa vinyeta descriu a la perfecció la situació actual.

Anònim ha dit...

Fa empagueir que els regidors cobrin aquest dineral per fer mitja jornada de feina. Vaja sobresou! A més quan vas a l'ajuntament mai les trobes. Segur que a l' al.lota de la vinyeta els doblers no li entren per una orella i li surten per l'altra.

Anònim ha dit...

Clar que son molts 17000 euros! i a ben segur que si no feim molta feina encara en cobraran mes... O sigui que, a possar-se les piles!!

Salutacions.

Conxi i Rafel.

Anònim ha dit...

Mirala a na Paloma Gomez Borrego serverina, anava per monja,i just ara cobra 17000 euros
per prende el sol i anar a misa.