17 d’abril, 2007

AGRICULTURA EN EL FORUM INDEPENDENTS: DIVENDRES, DIA 20 D'ABRIL, A LES 21:00 H. AL CENTRE CULTURAL LA UNIÓ.

Creim fermament en la democràcia, i també creim que dotar al nostre municipi d'una taula on es puguin tractar els temes que l'afecten, és una de les coses que cal fer per millorar-lo.
Per això, tenim el plaer de convidar-vos a tots a una nova sessió del nostre Fòrum, que en aquesta ocasió es convertirà en una xerrada sobre la cultura de l'oli a Mallorca i al nostre municipi.
Vàrem crear el Fòrum, del qual l'entrada és gratuïta, perquè sigui una taula oberta als pensaments plurals, sempre i quan siguin respectuosos, per trobar les millors solucions als diferents problemes que afecten al nostre municipi.
Creim que l'agricultura a Son Servera és molt important per moltes raons, i per això s'ha de recolzar sempre, i que s'ha de recolzar i rebre una forta empenta des de les institucions, cosa que no sempre ha estat així.

La xerrada, que du per títol "L´Oli d´Oliva a Mallorca. Passat, present i futur" serà impartida per el Sr. Pere Miralles, (Técnic Agricola, Director de la finca experimental Sa Canova, i vice-president de la denominació d´origen oli de Mallorca), al final de la qual hi haurà un torn obert de paraules.

Us convidam a tots a assistir el proper divendres, 20 d'abril, a les 21:00 h. al Centre Cultural La Unió, on després de la conferència es convidarà a tots els assistents a una degustació dels diferents olis de Mallorca.