21 de maig, 2007

EL MÍTING DE CALA MILLOR

El passat dissabte vespre varem presentar les nostres propostes per Cala Millor i Cala Bona davant més de 100 persones. Antoni "Monjo" aquesta vegada va fer de mestre de cerimònies ja que els encarregats de fer els discursos varen ser en Pep Àlvarez i na Carme Nebot. Entre les propostes que férem pels nuclis costaners cal destacar la nostra ferma aposta per la qualitat de tota la zona turística mitjançant la seguretat i la neteja (i el seu control diari), però també apostant pel comerç i el turisme mitjançant fortes campanyes publicitàries arreu de Mallorca.
Així com en Pep va fer un discurs entorn de la neteja i el comerç, na Carme es va centrar amb la nostra promesa d'equiparar les infraestructures d'atenció al ciutadà entre Son Servera i Cala Millor, entre d'altres punts que podreu trobar en el nostre programa.
Un bon menú de porcella, freixura i pamboli va clausurar la nostra presentació a la zona costanera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Cala Millor hi ha molta feina! Ànim independents! Segur que ho feis molt bé

Anònim ha dit...

a Cala Bona, i fa falte un regidor dedicat domes per cala bona,por vell port nou i costa des pins.Fa molst d'anys que se demana.Ma dura contra las ilegalitats, no contra las irregularitats.