28 de maig, 2007

MOLTES GRÀCIES!

Moltes gràcies a tots aquells que heu dipositat la vostra confiança en el nostre partit.
Sabíem que era molt difícil per un partit acabat de néixer tenir representació dins l'ajuntament la primera vegada que se presentava. Per això haviem fet molta de feina. Tres regidors era fins fa poc un somni llunyà i ara els tenim.

Anunciar-vos que aquest blog continuarà, com a element democràtic, per estar en contacte amb el municipi, i des d'aquí us anirem informant de la feina que, a partir d'ara, durem a terme des de l'ajuntament.

Moltes gràcies a tots i visca Son Servera!

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Força independents! Això ha estat increible. Segur que no es fruit de la casualitat, això ha estat un esforç colectiu d´un grup de gent que estima, i de veres Son Servera.

Coratge i endavant !

Visca Son Servera

Anònim ha dit...

oeeeeeeeeeeeeeee
oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee+
oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ara mes que mai indepnedents

Anònim ha dit...

Felicitats per aquests tres escons, vos ho mereixeu! Ara només queda engegar la maquina i que començi a rodar. Esper que es pugui aturar de qualque forma tot el que esta passant amb ses nostres costes, es port verd fa llastima, en serio! per no xerrar ja de cala bona i cala millor, que necessiten una ajuda urgent!
Enhorabona serverins!

Anònim ha dit...

Enhorabona als independents i als serverins en general. Heu aconseguit una cosa que semblava molt difícil, i ara toca demostrar que això no és casualitat i que tot aquest entusiasme el transformareu en bona feina amb el poble i pel poble. Els del PP han de veure que s'ha acabat el temps en que es feia i desfeia al seu gust i pels seus interessos.

Molta força.
Enhorabona un altre vegada.

Anònim ha dit...

ENHORABONA!!!!!estic moooooooolt contenta.

Anònim ha dit...

ENHORABONA PEL RESULTATS,AU A REPLEGAT VOTS DE TOTS ELS PARTITS,ESPER QUE NO MOS FALLEU.i EM SAP MOLT DE GREU LA DESFETA DEL P.S.M.,CREC QUE NO SO MEREXIA.

VISCA CALA BONA.

Marc ha dit...

Enhorabona al·lots, esper que no siguin certs es rumors que xerren d'un acostament PP-Independents i que sigueu coherents amb lo que heu vengut dient fins ara.
És a dir, que deixeu ben clar si sou un partit d'esquerres i quines són ses vostre motivacions a s'hora d'estar a s'ajuntament...
Ànims a tots!

Anònim ha dit...

si al pacte de programes i no al pacte de cadires amb el PSOE,ja sabeu com va acabar el darrer pacte.Al PP ni aigua.Els acords les au de posar a la llum de tots els ciutadans.

Anònim ha dit...

Hola a todos:
¡Qué alegria! Desde la época de Toni Lliro no había ido a votar con tanta ilusión y confianza por un partido. Lo que habéis conseguido es muy, muy difícil. Asistí al mitín de Ca s'Hereu y disfruté de escuchar vuestro programa. No hubo necesidad de criticar la gestión del PP. Estoy plenamente convencida de que la decisión que toméis va a ser la correcta. Transmitís mucha confianza. Yo la había perdido. Gracias.

Anònim ha dit...

S'esforç ha tengut premi. I gros. Perque he quedat impresionat de sa campanya que heu estat capaços de fer sense cap ajuda externa. Vos heu gratat sa butxaca i aixó te molt de mèrit. Enhorabona.
Ara vé sa passa més complicada. ¿Pactar? No és imprescindible. Ho sabeu. No és una decisió fàcil. Vos mirarán amb lupa. No vos precipiteu que hi ha temps.
Que trieu sa millor opció per Son Servera. Ho necessitam tots.
Que en Matas i n'Antic agafin mostra de voltros. Podrien aprendre molt. Sa veterania, en politica, no és cap garantia. Més bé al contrari.
Gràcies.

Marc ha dit...

Jaja, desde la epoca de Toni Lliro...
Volem notícies from BCN, que en es diaris no surt reeees!

Anònim ha dit...

con duis ses negociacions,podiu dir colque cosa,pareix que vos au quedat muts,el votans nesesitan noticies.Crec que comensa a sa hora.

Anònim ha dit...

No se qui es el que escriu a aquest bloc, però pardalaria en dur molta. Fa molt que no ens informa, i el que volem saber son noticies fresques del futur del nostre poble. Ah! i si el PP no governa ja no en xerrem.

Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ha dit...

No hem quedat muts, ni duim pardaleria, ni ens hem adormit.
Estam fent feina i estam negociant per aconseguir el que pensam que serà la millor opció per Son Servera. Com podeu entendre ara hem de ser prudents. Aquesta és la raó del nostre silenci.
De totes maneres, tot d'una que poguem dir alguna cosa ho farem.
Us demanam un poc més de paciència.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Votants. No heu de ser impacients. No és facil decidir el que és millor. Un pacte es delicat i s'ha d'estudiar bé si convé o no... i amb quines condicions.
Independents, regidors, endavant.

Anònim ha dit...

Sa TV Serverina ha dit que ja au pactat amb tots el partits manco el PP.Henorabona i molta sort.

Anònim ha dit...

estic molt contenta d'aquest pacte, esper que després d'aquesta nova legislatura el PP passi a la història.

tofito ha dit...

enhorabona al vostre partit, estic content de q hagu nascut una alternativa seria a dins son servera. Records a pep álvarez, s'única persona de tot es tinglado electoral q va tenir paciència per estar una hora i mitja explicantme es programa, demanantme es vot i responent a totes ses meves impertinents i feridores preguntes incòmodes sobre política, malgrat s'escenari (festes de son carrió)i s'estat etílic no fos el millor.

a veure si es vera q es blog segueix endavant i l'emprau com una eina de difussió d'idees i explicau totes les vostres actuacions polítiques.

salut!

Anònim ha dit...

hola,bon dia vos vui dir que a Cala Bona el passeig peatonal esta ple de taules i cadires i no poren passar els viandants.El punt verd esta molt brut.Espre que pogueu fer alguna cosa.Moltes gracies.Endevant Independents!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels teus suggeriments, Pep. I pels ànims! Ja hem pres certes mesures que prest explicarem en aquest bloc.

Anònim ha dit...

Podeu informar de qualque cosa? Pareix que des de que heu entrat heu quedat muts.

Anònim ha dit...

aquest missatge va dirigit al responsable del manteniment d´aquest blog que tant ens va il.lusionar durant la campanya electoral amb els seus articles, però quan més informats hauriem d´estar, pareix que menys hi estam.
no atureu! que la empresa no es fàcil.

Anònim ha dit...

com aquedat el nou equip de Govern?
No sabem amb aqui amb de anar a parlar a la sala.Esper que pasau un bon estiu,i el proxim any vos esper en el Campeonat del Mon de sa Nit de Cant de Galls.Gracies a la regidora Conxi per la seva ajuda i dedicacio,va cubrir be la baixa del regidor de festes.

Anònim ha dit...

Qué ha passat amb aquest blog? Esperavem més informació i més participació, especialment dels que apareixen a sa foto dels Independents. Entenc que hi ha feines a dins la Sala que no poden esperar, però no podeu deixar aquesta pàgina web de sa ma de Deu. Venga, venga, començau a escriure i donau-mos a nes votants un caramel.lo.

Anònim ha dit...

Teniu tota sa raó del món. Hi ha tanta feina nova de cop que esteim un poc desbordats. Intentarem que ben prest surtin noves notícies. Gràcies per sa vostra paciència

Anònim ha dit...

Com era d'esperar, aixó ha acabat a zero, pero zero!! (¿?). Es a dir, que aquesta pàgina web es va crear només per a sa campanya i per fer vots. Volem una explicació. S'esperava una comunicació amb so poble per part de I. per SS CM i CB de ses tasques duites a terme i en projecte. No ho puc creure.

Anònim ha dit...

Quan estavem en plena campanya electoral, l'única feina era aquesta: fer campanya. Ara n'hi ha moltes més. Mos sap greu decebrer-vos, però de veres que estam un poc desbordats. Sabem que també hauriem de sortir més a es carrer a escoltar es comentaris de tothom i no ho fem tot el que voldriem. Esperam poder-ho arreglar prest

Anònim ha dit...

el pasig peatonal de cala bona-cala millor, segur que es peatonal? mes be diria que es el paseig estresant, es trata de fersa a la idea de que vas per una pista de esquivar motetas, bicicletes, carritos, etc.No et pots descuidar, millor sempre mirar a darrera, no sigui cosa que te envestesqui una moto o un carrito d'aquests per cuatre o dues personas, que amb un cop casi et deixan seguda al terra, com em va pasar a mi.