24 de febrer, 2007

INDEPENDENTS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Els Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona trobam que el municipi serverí no pot restar amb els braços plegats observant com l'encalentiment del planeta pot, a curt o mig plaç, fer malbé tot allò que coneixíem. El cas de Nova Orleans n'és només un exemple.

El canvi climàtic ha arribat, i si entre tots no feim alguna cosa per impedir que minvin les emissions de CO2 a l'atmosfera, aleshores el nostre planeta, la nostra illa, el nostre poble, poden canviar per sempre més.
Pensam que donar uns quants exemples del que podem fer per evitar l'encalentiment del planeta només ens pot beneficiar a tots.

QUE PUC FER JO PER FRENAR EL CANVI CLIMÀTIC?

1-INSTAL.LAR BOMBETES DE BAIX CONSUM.

2-SUBSTITUIR ELECTRODOMÈSTICS PER EQUIPS MÉS EFICIENTS.

3-ANAR A COMPRAR AMB SENALLES REUTILITZABLES O DE LLATA.

4-ANAR AMB BICICLETA O A PEU EN ELS TRAJECTES DE MENYS DE TRES KM.

5-MENAR DE FORMA MODERADA SENSE PASSAR DE LES 2000 R.P.M.

6-COMPRAR A PROP DE CASA I PRODUCTES D’AQUÍ, SÓN MÉS FRESCS I NO VENEN EMBOLICATS.

7-INSTAL.LAR SISTEMES AÏLLANTS A CASA.

8-MODULAR LA CLIMATITZACIÓ DE CA NOSTRA, POSAR UN LÍMIT DE 25º A L’ESTIU I DE 20º A L’HIVERN.

9-UTILITZAR EL TRANSPORT PÚBLIC.


Antoni Servera Servera

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pareix molt be que hi hagi un partit polític que s'interessi per això. Seguesc sa vostra trajectòria independents serverins.

Anònim ha dit...

M'agradaria utilitzar el transport públic. Quin?

Anònim ha dit...

Eso, transporte público. No han pensado en los que no tenemos coche? No, claro, aquí ustedes son todos ricos y encima aparcan mal, en zonas peatonales. Votaré independents porque no veo otra alternativa, pero espero que se acuerden de los que no tenemos el dinero suficiente para llevar su nivel de vida

Anònim ha dit...

Estic d'acord. Apart al poble també hi ha nins, adolescents i gent de la tercera edat sense cotxe. Què fan? Fa anys hi havia un bus de línia de Son Servera a Cala Millor. Anam a pitjor.