06 de març, 2007

DEL QUÈ HA FET L’AJUNTAMENT DE SON SERVERA A CALA MILLOR

És aquest el Cala Millor que volem?


La imatge turística preocupa, i molt, a tots els que vivim a —o de— Cala Millor. I és que des de fa molta estona l’abandonament que pateix Cala Millor té un sol responsable: L’Ajuntament de Son Servera. Pensam que ha estat així durant tota la legislatura. Una legislatura marcada per les pujades de sous dels regidors i per uns excessos urbanístics completament descontrolats i desmesurats. Cal recordar a aquest equip de govern, que la majoria d’habitants del municipi serverí viu a Cala Millor, i que si per això no fos poc, els ingressos de la majoria d’habitants d’aquest municipi provenen directament del turisme d’una zona que actualment s’està degradant gràcies a ells.

No sabem a què donen importància els membres de l’actual ajuntament. El que és cert és que per res sembla que en donin a la zona turística de la quals tots en depenem de manera directa.

Amb l’actual legislatura hem vist Cala Millor decaure més aviat que mai.

Són nombrosos els problemes relacionats de manera directa amb la gestió nefasta de l'equip de govern del PP serverí. A poc a poc en aquest blog en farem un repàs.

Avui, però, toca la gestió que ha fet (o no) l'ajuntament serverí a Cala Millor.

Aquí enumeram els problemes evidents que pateixen Cala Millor i Cala Bona gràcies a l’Ajuntament serverí:

  1. Les empreses concessionàries dels serveis de neteja no s’ajusta al que s’espera d’elles en una zona turística.
  2. La neteja i conservació de jardins i mobiliari urbà en la primera i la segona fila es troba en un estat llastimós.
  3. La platja té una manca total de serveis de neteja i papereres.
  4. Les obres que es fan a l’actualitat a Cala Millor, tot i que necessàries, tenen greus mancances d’organització, planificació i control per part dels serveis de l’ajuntament. A causa d’això es produeix brutor i molèsties a les zones limítrofes.
  5. No hi ha manteniment dels punts de llum ni dels carrers, ni del passeig, ni de la platja.
  6. Absència total i absoluta del control i la vigilància per part de les forces d’ordre públic. Passejar després de la posta de sol per Cala Millor o Cala Bona fa por.
  7. No hi ha control sobre la multitud d’excrements d’animals ni de deixalles que omplen les voravies i carrers de Cala Millor. L’absència de campanyes, així com la palesa falta d’interès per part de l’ajuntament, per solucionar aquesta qüestió, ha convertit a la nostra zona costanera en un femater.
  8. No hi ha cap control sobre l’excés de renous i de velocitats. Ni motos, ni cotxes, ni quads respecten velocitats dins el casc urbà, provocant un seriós perill al vianant i una molèstia a aquells que han de patir els renous.
  9. No hi ha cap tipus de regulació estètica en els carrers de la zona costanera.

Aquests són només uns quants dels múltiples problemes que afecten a la gent que viu a la costa serverina.

L’Ajuntament de Son Servera fa un favor molt magre als habitants, als establiments hotelers, als comerços, bars i restaurants de la zona costanera que obren de manera escalonada per rebre els primers turistes de la temporada, ja que es veuen obligats a obrir a una zona bruta, mal organitzada i tenebrosa. L’Ajuntament de Son Servera afirmava fa quatre anys que recolzava els objectius més importants respecte al turisme: la fidelització del turista a un lloc, i la desestacionalització de la zona. Ara sabem que no ha estat cert perquè poc —o res— s’ha fet.

Volíem fets, no paraules.

I ara que venen eleccions, què hem de fer?

Els tornam a votar?


Independents de Son Servera, Cala Millor i Cala Bona

8 comentaris:

Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ha dit...

Si clicau sobre la foto la veureu amb més detall.

Anònim ha dit...

És lamentable l'estat de Cala Millor, però també ho és el de Son Servera, la plaça és un exemple de la brutor que hi ha al poble.

Anònim ha dit...

Teneis toda la razon.

Anònim ha dit...

M'agradava viure a Cala Millor, però últimament no. He d'aparcar lluny de ca meva, i si arrib el vespre tenc por. No hi ha llum, no sé per on passar perque els carrers estan quasi tots aixecats per les obres... No ho podrien haver planificat millor?

Anònim ha dit...

Jo no visc a Cala Millor, però hi vaig bastant i l'altra dia al vespre també quasi vaig caure per manca de llum i per les obres. Està molt bé planificar el futur, però no us oblideu del present, per favor!

Anònim ha dit...

Pobres turistas de invierno.

Anònim ha dit...

I pobres noltros, els serverins-

Anònim ha dit...

Serverins, ja es ben hora d´obrir els ulls, ja no val aixo de dir "val mes lo dolent congegut que lo bo a coneixer" deixa la por dins un calaix i constribueix a posar al PP al lloc que li toca. TOTSOLS PER TOT.
Simplement VOTA.

Anim Independents! i tu també conxi