12 de maig, 2007

SUS!

Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona és un grup concebut des del poble i pel poble. No tenim cap tipus de lligam polític ni cap a Palma ni cap a Madrid. La nostra prioritat és el municipi i només el municipi, sense cap tipus de servilisme polític ni cap directriu imposada des de fora del poble.
Aportarem una nova sensibilitat als estaments polítics, una nova manera de fer les coses. Si governam cercarem el consens en tot moment sempre des de la serenitat, des de l’enteniment i la tolerància, amb educació i transparència, i sense caure en els paranys de la desqualificació i de la negació sistemàtica. Si no governem, farem una oposició intel·ligent, constructiva i recolzada amb dades i estudis objectius i professionals. Sense bloquejar la gestió.

Les raons per votar Independents per Son Servera són moltes.

A partir d'avui exposarem en aquest blog, que s'actualitzarà més del que ho ha fet fins ara, les nostres propostes pel nostre municipi.
Unes propostes, això sí, que es basen en situar en el centre del nostre programa, la lluita per la
Qualitat del nostre municipi, mitjançant i sobre tot, amb tres punts que no ens cansarem de repetir: Neteja, Seguretat i Manteniment.
Aquests tres punts seran
la base realista del nostre programa.
Però com hem dit, n'hi ha molts més, que exposarem en aquest blog a partir d'avui.

PERQUÈ SON SERVERA NECESSITA UN CANVI,
ARA INDEPENDENTS!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja si necessita un canvi aquest poble. M'agradau.

Anònim ha dit...

a mi també m'agradau