02 de maig, 2007

LA PRESENTACIÓ DELS INDEPENDENTS PER SON SERVERA, CALA MILLOR I CALA BONA

Més de 300 persones varen assistir a l’acte de presentació dels "Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona" en la nit del dissabte al Centre Cultural La Unió. En la presentació de la candidatura al govern municipal dels Independents hi varen intervenir dos convidats d’excepció, i és que el batle de Vilafranca, Jaume Sansó, i l’ex-batle d’Artà, Montserrat Santandreu, varen ser els presentadors de luxe del candidat dels Independents de Son Servera, Antoni Servera “Monjo”, que al mateix temps va fer la presentació de cada un dels membres del nou partit polític serverí. Per aquells que no ens vareu poder acompanyar, reproduïm el text que Antoni "Monjo" va llegir:

Benvinguts a tots.

Sabem que avui hi ha dues preguntes importants a l’aire. Qui som? I què volem pel nostre municipi?

Per respondre a la pregunta de qui som, vull presentar a un equip que ha apostat fort per fer un gran programa de millora pel nostre municipi. Un equip de gent preparada i disposada a deixar els millors anys de la seva vida a favor de Son Servera.

Tots ells, des del primer al darrer, al costat d’aquells que ens donen idees i suport constant, hem fet feina per desenvolupar el que pensam que és el millor programa pel nostre municipi, i hem sacrificat moltes hores a favor de la creació d’un equip que a continuació vos presentaré.

  1. Antoni Servera
  2. Josep Manel Álvarez
  3. Carme Nebot
  4. Miquel Àngel Espases
  5. Laura Schmalfeld
  6. Maria Magdalena Bauzà
  7. Amador López
  8. Jaume Miró
  9. Gabriel Servera
  10. Francesca Servera
  11. Ernesto Bogon
  12. Margalida Servera
  13. Josep Miquel Servera
  14. Maria Montserrat Brunet
  15. Josep Manel Platel
  16. Miquel Morey
  17. Maria Victòria Sancho
  18. Maurizio Caccianiga
  19. Maria Migliccio
  20. Llorenç Lloré

I ara que hem respost a la primera pregunta de la nit, respondrem la segona: ¿Què volem pel nostre municipi?

Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona tenim un objectiu: dur seny i sentit comú a l’ajuntament.

Noltros som propers i accessibles però preparats i sense lligams que ens comprometen. La única ambició política que tenim no és pujar escalons i acabar al parlament, no. La única ambició que tenim és fer d’aquest municipi un lloc millor pels d’aquí i per aquells que ens visiten.

Coneixem tots els racons del municipi i sabem, com voltros, l’evolució que aquest ha experimentat en els darrers anys. En aquest darrer mes hem xerrat amb moltíssimes persones, i totes estan d’acord en una cosa: en el deteriorament del municipi en quant a seguretat, neteja i manteniment. Fallar en aquests aspectes és suspendre en la gestió del municipi. Primer de tot perquè la seguretat és clau en el benestar de tots; segon, perquè ningú se sent bé en un lloc brut i abandonat; i tercer, perquè si les infraestructures que es fan no es mantenen aleshores ens sentim estafats.

Volem avançar que una de les apostes dels Independents serà l’aspecte social i sanitari. Pensam que el creixement, sovint incontrolat, del municipi ha provocat una manca de cohesió en la societat que avui vivim. Treballarem en aquest sentit.

En quant a urbanisme, el nostre objectiu és posar seny. Donar ordre a un descontrol sense mesura que converteix el nostre municipi en un lloc de cada vegada més irreconeixible. El que avui passa al Port Verd, a n’Es Baladres o als voltants de les escoles de Son Servera, pot passar demà a qualsevol carrer d’aquest municipi. Si això passa, què farem? Serà aquest el poble que voldrem? Volem un poble saturat? o un poble habitable?

En aquest sentit els problemes d’aparcament que tot just començam a patir en la totalitat del municipi ja són palesos en el dia a dia de tots. Trobarem solucions.

En aquests darrers anys, hem experimentat una forta pressió urbanística i demogràfica, però el creixement experimentat per una banda no ha estat equilibrat en quant a equipaments per donar-hi servei. La paraula és equilibri. No hi ha hagut equilibri entre el creixement demogràfic i el servei que se li pot donar. La nostra missió serà la de lluitar dia a dia per equilibrar aquesta balança.

Som gent d’aquí i pensam que hi ha partits i partits.

Independents, en aquest sentit, no és un partit. La gent que veis aquí darrera, al costat d’un servidor, és aquí no perquè estimi les sigles d’un partit. La gent que veis aquí damunt és gent que estima Son Servera, uns perquè aquí han nascut, uns altres perquè hi han fet el seu lloc al món.

La política ha de ser un instrument per servir al poble. Volem governar per tots els residents d’aquest municipi i no per uns pocs, resoldrem els problemes de tots, i no farem servilisme polític que només beneficiï a uns pocs. Per fer el programa que aviat presentarem ens hem reunit amb la majoria d’entitats cíviques i culturals del municipi. Això ens dóna un ample ventall de possibilitats per fer un programa complet i hem comprovat des de primera línia la realitat dels problemes que s’han de resoldre a Son Servera, que no són pocs.

Quan governem, ens encarregarem de les petites coses: d’allò quotidià i dels problemes que ens afecten cada dia, perquè molts de petits problemes fan un problema gros, o com diu la dita mallorquina “moltes mosques maten un ase”.

En aquest municipi ha faltat en els darrers anys, molt de seny. El sentit comú sembla que ha estat desterrat de Son Servera. La feina dels Independents està en fer política amb seny i tornar la democràcia al poble. Pensam que hi ha grans buits que perjudiquen la qualitat de vida de tots, i el que volem fer és treballar, i molt, a favor de la qualitat d’aquest municipi en tots els aspectes. Perquè pensam que si aquest municipi té qualitat, aleshores el gaudirem més, ens hi sentirem més bé. Si aquest municipi té qualitat serà un reclam per aquells milers de turistes que cada any ens visiten, amb el benefici que això suposa per a tots. No ens podem permetre perdre més qualitat ambiental. I és que fomentarem la riquesa sense renunciar al benestar, i sense sacrificar la bellesa que caracteritza Son Servera.

Apostarem pel creixement sostenible per no hipotecar el futur del nostres fills i dels nostres nets, per poder gaudir d’aquesta riquesa i benestar per molts d’anys.

Na Catalina Joan, que era la dona del mestre Jaume Fornaris i Taltavull, va escriure una cançó que molts de voltros sabeu i que és la lletra de l’himne de Son Servera, i que diu: “Res te manca per ser hermosa, tot en tu agrada i somriu, des de la vall delitosa fins dalt del puig més altiu.

La vigència d’aquesta lletra perilla.

I per això som aquí.



INDEPENDENTS PER SON SERVERA, CALA MILLOR I CALA BONA

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser extraordinari. Vaig passar d'estar quasi convençuda de votar-vos a completament convençuda. Ja estic fent campanya per voltros i tot. Enhorabona Independents!

Anònim ha dit...

Me huele el culo

Anònim ha dit...

Soy yo el del comentario d antes, me puedo permitir el lujo d poner esos comentarios porque los fachas tenemos los cojones mas grandes q vosotros! ARRIVA ESPA"Ñ"A!!

Anònim ha dit...

ya queda poco para las elecciones teneis asegurado mi voto y según el sondeo de radio calle muchos más.Animo i "arriba " independents